Home
Decebal Autósiskola
Rólunk PDF Nyomtatás E-mail
Köszönjük hogy ellátogatott a Decebal Autós iskola Honlapjára!

Üdvözli önöket a nagyváradi DECEBAL Autós iskola!


         Szeretne vezetői jogosítványt szerezni, szeretné ha mostantól  Ön irányíthatna és nem más irányítson?
Ön keres egy Autósiskolát és egy olyan oktatót amely segíthet önnek a vezetői tudás elsajátításában, hatékonyan és kellemes környezetbe?
A legjobb választása,hogy minket választ, és beiratkozik hozzánk. A DECEBAL Autós iskola felajánlja önnek azt a lehetőséget hogy egy független ember legyen vezetés téren!
A vezetői jogosítvánnyal megnyílik egy új út az ön életében, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!Mi lépésről lépésre megmutatjuk önnek az vezetői jogosítvány megszerezésének a módját.
Ön dönt! Különböző kategóriába szervezünk tanfolyamokat : A1, A, B, C, C+E és D. Nálunk sokan szerezték már meg könnyedén a B kategóriás jogosítványt, és az eredmény legtöbb esetben több mint kielégítő.
            Diplomás oktatóink, tapasztalt, ARR (Romanian Road Authority), minősítésű diplomával rendelkeznek , mely által képesek alkalmazkodni bármilyen temperamentumú személyiségekhez, üléseket vezetnek a gépjárművekről,
az egyszerűbb és könnyebb kezelésének érdekében. Az iskolában található egy megfelelően felszerelt,oktatásra alkalmas szoba, amely megfelel az oktatási tanfolyamok rendezésére és vizsgál szervezésére.
Amely úgy román nyelven, mint magyar nyelven is elvégezhető, ami lehetőséget ad.önnek a lehető legkönnyebb úton megszerezni a vezetői jogosítványt.

 

További információkért kérjük hivják a következö telefonszámot: 0359-450-279

.

 
 
Hirdetés

Óra
»Hétfő - Péntek: 9-17

Út Program jogszabályai
»Kedd és Péntek - 16:30 Prof. de Legistlație Vîlceanu Marius

»Szombar- 9:00 - 12:00 Orák bepotolása

»Pénteken 16:00 - magyar óra Prof. Balogh Zoltán

Mechanika
»Szerda - 16:30 Prof. Joseph Daróczi

Elsősegély
»Szerda  - 16:30 Dr. Bahrim Mihai